Flerårig Ærteblomst

70 kr.

Forny din have med vores smukke flerårige Ærteblomst-frø. Skab en farverig oase, der blomstrer år efter år. Opdag nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200044937 Kategori:

Den majestætiske og smukke Flerårig Ærteblomst er en sand perle i enhver have. Med sit populære navn og imponerende højde på op til 200 cm skaber denne klatreplante et fantastisk syn fra juli til september. Blomsterne, der springer ud i en elegant hvid farve, tilføjer et strejf af elegance og lethed til enhver have. Flerårig Ærteblomst trives bedst i solen eller i halvskygge og foretrækker almindelig havejord.

En af de mange fordele ved Flerårig Ærteblomst er dens holdbarhed som afskæringsblomst. Du kan derfor bringe naturens skønhed ind i dit hjem og nyde blomsternes delikate udseende og behagelige duft. Planten kræver minimal pleje og vil med garanti være et smukt og pålideligt element i din have i mange år fremover.

Med en imponerende vækstrate er Flerårig Ærteblomst også en uundværlig plante til at skabe privatliv i haven, da den hurtigt dækker afskærmningen med sit frodige løv og blomster. Placer flere planter tæt sammen for at skabe en imponerende og farverig blomstermur, der vil være et tiltalende blikfang for både dig og dine gæster.

Dyk ned i skønheden af naturens enkelhed med Flerårig Ærteblomst – en plante, der med sin ynde og styrke vil berige din have og tilføre et strejf af luksus og charme. Tag imod denne unikke mulighed for at tilføje et præg af tidløs skønhed til dit udendørs rum med den elegante Flerårig Ærteblomst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flerårig Ærteblomst”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.