Trompetblomst ‘Madame Galen’ Potte 2,0 liter,- Opbundet

125 kr.

Få en farverig have med Trompetblomst ‘Madame Galen’. Opbundet i en 2,0 liters potte – smuk og let at vedligeholde.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203682291 Kategori:

Produktnavn: Trompetblomst ‘Madame Galen’ Potte 2,0 liter – Opbundet

Træd ind i en fortryllende haveoase med den smukke Trompetblomst ‘Madame Galen’. Med dens imponerende og farverige blomster vil denne plante med garanti tiltrække opmærksomhed og skabe en stemning af ren lykke og skønhed i din have.

Trompetblomsten ‘Madame Galen’ er en klatreplante, der med sine hårlignende luftrødder skaber et imponerende syn, når den klatrer op af en pergola, espalier eller havehegn. De vidunderlige blomster ligner små trompeter i en intens og smuk korallrød farve, hvilket giver et fantastisk farvespil i haven.

Denne plante trives bedst på lune og solbeskinnede områder, hvor den med sit frodige løv og farverige blomster vil pryde ethvert hjørne af din have. Med sin langsomme vækst og lette pleje er Trompetblomst ‘Madame Galen’ velegnet til både erfarne havefolk og nybegyndere.

At have en Trompetblomst ‘Madame Galen’ i din have er som at have et lille stykke paradis lige uden for din dør. Lad dig fortrylle af dens skønhed og lad den bringe glæde og harmoni til din udendørs oase.

Giv din have et strejf af elegance og farverig skønhed med en Trompetblomst ‘Madame Galen’ i en 2,0 liters potte, opbundet og klar til at skabe magi i din have. Bestil din egen Trompetblomst ‘Madame Galen’ i dag og lad dig inspirere af dens skønhed hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trompetblomst ‘Madame Galen’ Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.