Stikkelsbærkiwi ‘Weiki’ (syn. Bayernkiwi) Potte 2,0 liter,- Opbundet

90 kr.

Få en smagsoplevelse udover det sædvanlige med vores stikkelsbærkiwi ‘Weiki’. Perfekt til den eventyrlystne haveentusiast.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203710702 Kategori:

Stikkelsbærkiwi ‘Weiki’ er en unik og spændende klatreplante, som vil tilføre et strejf af eksotisk charme til din have. Med dens smukke og delikate blomster, der blomstrer i maj, vil denne plante være en fryd for øjet og tiltrække sommerfugle og bier til din have.

Denne særlige variant af stikkelsbærkiwi er opbundet og klar til at blive plantet i din have eller i en stor potte. Med en potte på 2,0 liter har planten allerede en god størrelse og er klar til at blive en imponerende og frodig del af din have.

Stikkelsbærkiwi ‘Weiki’ er en hanplante, og selvom den ikke selv sætter frugt, er den nødvendig for at bestøve hunplanterne og sikre en rig høst af lækre stikkelsbærkiwier. Med dens kraftige vækst og slyngende grene kan denne plante vokse op til 6 meter, og med den rette støtte vil den skabe et imponerende grønt element i din have.

Med Stikkelsbærkiwi ‘Weiki’ kan du skabe en oase af frodighed og skønhed i din have, samtidig med at du kan glæde dig til at høste lækre og saftige stikkelsbærkiwier fra din egen have. Lad dig inspirere af naturens magi og tilføj denne spændende plante til din have i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stikkelsbærkiwi ‘Weiki’ (syn. Bayernkiwi) Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.