Trompetblomst ‘Golden Trumpet’® Potte 2,0 liter,- Opbundet

125 kr.

Unikt design og smukke blomster: Trompetblomst ‘Golden Trumpet’® Potte 2,0 liter. Perfekt til din have eller altan. Bestil nu og tilføj lidt magi til din udendørs dekoration.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203682288 Kategori:

Den smukke og elegante trompetblomst ‘Golden Trumpet’® er en sand fornøjelse for alle haveentusiaster. Med dens spektakulære gule trompetformede blomster og smukke grønne løv, tilføjer den et strejf af glamour og glæde til enhver have. Denne opbundede skønhed er en fryd for øjet og vil med garanti tiltrække opmærksomhed fra alle, der passerer forbi.

Trompetblomsten er en klatrende plante, der kan holde fast ved ujævne overflader med dens fine luftrødder. Hvis den får noget at klatre i, vil den skabe en smuk og imponerende dekoration i haven. På solrige steder vil den trives bedst og kan endda danne et flot bunddække. Med dens sene løvspring er den en forårsbebuder, der byder foråret velkommen på smukkeste vis.

Denne trompetblomst leveres i en praktisk 2,0 liters potte, der gør det nemt at plante den i haven eller i en krukke på terrassen. Den er en let og vedligeholdelsesvenlig plante, der kræver minimal pleje, men til gengæld belønner dig med sine pragtfulde blomster og grønne løv.

Skab et smukt og farverigt udtryk i din have med trompetblomsten ‘Golden Trumpet’®. Lad dens strålende gule blomster lyse op og sprede glæde omkring sig. Tag imod foråret med åbne arme og lad denne vidunderlige trompetblomst være stjernen i din have. Bring naturens skønhed ind i dit liv med denne enestående plante, der vil berige din have og dit hjerte med sit unikke og betagende udseende. Inviter ‘Golden Trumpet’® ind i dit grønne oase og oplev magien ved en smuk og farverig haveåret rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trompetblomst ‘Golden Trumpet’® Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.