Pragtsnerle ‘Heavenly Blue’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 8 stk.

40 kr.

Forkæl din have med vores luksuriøse ‘Heavenly Blue’ Pragtsnerle frøpose. Giv din have en himmelsk touch af elegance. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201445649 Kategori:

Pragtsnerlen ‘Heavenly Blue’ er en sand juvel i enhver have med sine smukke, himmelblå blomster, der stråler som stjerner på en klar nattehimmel. Med vores frøpose kan du nu bringe denne skønhed hjem i din egen have og skabe et magisk og fortryllende udtryk.

Disse pragtsnerlefrø er af høj kvalitet og sikrer dig en sund og frodig plante, der vil glæde dig med sine betagende blomster hele sæsonen igennem. Den himmelblå farve skaber en beroligende atmosfære i haven og tiltrækker sommerfugle og bier, der bidrager til en livlig og harmonisk have.

Pragtsnerlen trives bedst i næringsrig, veldrænet jord og på et varmt og beskyttet sted. Planten har brug for noget at klatre op ad, f.eks. et espalier, så den kan få optimal støtte og vokse sig stor og smuk. Med en højde på omkring 300 cm vil denne pragtsnerle skabe en imponerende og imødekommende atmosfære i din have.

Du kan forspire frøene ved at lægge dem i blød et døgn før såning, og snart vil du kunne se de første spæde skud bryde igennem jorden og vokse sig stærke og sunde. Med vores frøpose med ca. 8 frø kan du skabe et lille paradis af himmelblå blomster i din egen have og nyde synet af disse skønheder, der stråler i solens varme stråler.

Inviter naturens magi ind i din have med pragtsnerlen ‘Heavenly Blue’ og lad dig fortrylle af dens unikke skønhed og charme. Skab din egen oase af ro og skønhed og lad dig inspirere af naturens mirakler, som denne smukke plante repræsenterer. Tag det første skridt mod en forandret haveoplevelse og lad dig overraske af den magi, som disse himmelblå blomster bringer med sig. Oplev eventyret og skønheden i din egen have med pragtsnerlen ‘Heavenly Blue’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pragtsnerle ‘Heavenly Blue’ Frøpose, Antal pr. pakke, Ca. 8 stk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.