Trompetblomst ‘Indian Summer’® Potte 2,0 liter,- Opbundet

120 kr.

Gør dit uderum smukt med Trompetblomst ‘Indian Summer’®. Den frodige og farverige blomst er perfekt til at opfriske din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201233164 Kategori:

Trompetblomsten ‘Indian Summer’ er en sand perle i enhver have med sine strålende farver og frodige vækst. Dens smukke, trompetformede blomster i nuancer af gule, orange og røde toner lyser op og tilføjer varme og liv til enhver udendørs plads. Denne særlige variant, ‘Indian Summer’, er kendt for sit farverige og rigelige blomsterflor gennem hele sommersæsonen.

Med en oprejst og klatrende vækst trives trompetblomsten ‘Indian Summer’ bedst i solrige og varme omgivelser. Den er en klatreplante og kan nemt bindes op, så den kan vokse i højden og skabe et smukt grønt vægbed eller et livligt espalier. Planten danner også et dejligt bunddække, hvis den ikke får noget at klatre i, og den er ideel til at skabe frodige områder i haven.

Trompetblomsten ‘Indian Summer’ er en robust plante, der kræver minimal pleje, men belønner rigeligt med sin blomstring og skønhed. Den er velegnet til både havebede, krukker og altankasser, og dens farverige blomster tiltrækker også sommerfugle og insekter, der bidrager til et rigere og mere dynamisk økosystem i din have.

Med en potte på 2,0 liter, der er opbundet og klar til plantning, er det nemt at integrere denne smukke trompetblomst i din have. Giv din udendørs oase et strejf af ‘Indian Summer’ med denne charmerende og farverige plante, der vil glæde dig og dine gæster hele sommeren igennem. Lad dig inspirere af naturens skønhed og skab et magisk og farverigt havenærvær med trompetblomsten ‘Indian Summer’ som dit blomstrende midtpunkt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trompetblomst ‘Indian Summer’® Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.